Secretele unei ordini perfecte

housewives2

Iată mergi la unii oameni în ospeție și vezi, că în casa lor este o ordine perfectă și toate lucrurile sunt la locul lor – nu vezi nimic de prisos. Și la ei este permanent așa. Iar la tine invers.

Iată secretele unei ordini perfecte.

  1. Muzica preferată.Aceasta te va ajuta să îți ridici starea ta de spirit. Cântând și dansând începe curățenia prin casă. Muzică ajută să faci totul mai repede și păstrează starea de spirit pozitivă.
  2. O secvență strictă a acțiunilor.Decide în primul rând timpul pentru curățenie, ar fi mai bine să fie efectuată în prima jumătate a zilei. În primul rând, treci cu aspiratorul toate canapele, curăță covoarele. Apoi șterge praful de pe televizor, calculator și alte suprafețe. Și numai după astea, începe să speli pardoseli.
  3. Regularitatea curățeniei.Este necesar să se facă ordine în casă în fiecare zi. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să speli podeaua în fiecare zi, pur și simplu, când ai venit acasă de la serviciu, trebuie să pui toate lucrurile la locul său. Ștergerea prafului va fi suficient, probabil, peste o zi sau două.
  4. Deprinderea de ordine a tuturor membrilor familiei.E de dorit ca fiecare să aibă grijă de curățenia într-o anumită zonă a casei. De exemplu, copilul strânge întotdeauna jucăriile sale și spală podelele în camera sa, iar soțul este responsabil pentru sufragerie și nu aruncă ciorapii săi peste tot.
  5. Dacă vrei în casa ta să fie o ordine perfectă, atunci pe lângă o curățenie regulată trebuie, de asemenea, să cunoști detaliile unei astfel de științe, cum este gospodăria de acasă, adică să înveți cum să elimini tot felul de pete, să ștergi oglinzile și ferestrele până ce acestea vor străluci, să învingi praful în cele mai inaccesibile locuri.

Doar respectând toate cerințele ale unei curățenii corecte, vei putea avea în casa ta o ordine ideală. Ațadar, învață-te să fii disciplinat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *