REZIȘTI SUFICIENT DE MULT?

28 – Procentul femeilor care, în timp ce trimit SMS-uri deocheate, mint în legătură cu ceea ce poartă sau fac.

Pe la cât dă stingerea?

Iată o întrebare-cheie pentru prima întâlnire: la ce oră mergi la culcare? Femeile care sunt „păsări de noapte“ ar putea fi mai dezinhibate din punct de vedere sexual decât cele care se culcă odată cu găinile, sugerează un studiu din Personality and Individual Differences. Cercetătorii au constatat că tipele care stau până târziu în noapte și se trezesc greu sunt mai disponibile pentru sexul fără obligații decât cele care se bagă în pat devreme. Cea mai evidentă explicație: „Femeile care sunt în căutarea aventurii o fac seara târziu, atunci când au loc toate evenimentele sociale“, spune Konrad Jankowski, autorul studiului. În plus, bărbații sunt, prin natura lor, mai activi noaptea, așa că tipele care ies la aceleași ore cu ei au mai multe șanse să se combine. Acest lucru se observă mai ales după modul lor de a se îmbrăca.

Multe îmbrățișări: mai mult sex

Încearcă ­următoarea poziție după sex: lingurița. Secretul satisfacției ­sexuale pentru amândoi poate fi îmbrățișarea, spune un studiu din ­Archives of Sexual Behavior. În zilele în care partenerii s-au cuibărit, au vorbit sau s-au sărutat mai mult ­după o tăvăleală, cuplu­rile s-au simțit mai ­satisfăcute din punct de ­vedere sexual, indiferent cât a durat partida sau preludiul. De ce? „Partenera ta ar putea considera că sexul a fost mai bun, întrucât intimitatea intensifică sentimentele“, spune autoarea studiului, Amy Muise. Doar câteva minute de îmbrățișări suplimentare  ar putea crește nivelul de satisfacție, spune ea.

În ochii ei, fidelitatea este pe primul loc 

Poate că-ți permiți un Rolex și arăți ca George Clooney, însă femeile reușesc să vadă dincolo de aceste lucruri. Pentru o relație de lungă durată, ele vor mai degrabă să fi fost fidel în trecut decât să ai o situație financiară stabilă, să arăți bine ori să aveți interese comune, arată un studiu de la Universitatea Oakland. Femeile detestă să împartă: dacă ai pus coarne în trecut, ea se va gândi că ai putea să-ți împarți bunurile (financiare sau de altă natură) cu altele, ceea ce îți reduce atractivitatea. „Ar putea fi vorba despre o adaptare evolutivă“, spune Justin Mogilski, doctor în filozofie.

Vrei să-i demonstrezi că-i vei fi fidel? Respectă-ți cuvântul – de exemplu, sun-o atunci când îi promiți, iar ea va presupune că ești de încredere și în alte situații.

Reziști suficient de mult?

Poate că bărbații ar trebui să nu-și mai facă griji în legătură cu ejacularea precoce (EP). O nouă cercetare publicată în Journal of Sexual Medicine sugerează că femeile pot fi foarte iertătoare. Un sondaj la care au participat 1.500 de femei ale căror parteneri se confruntă cu EP arată că doar una din cinci consideră că problema e „foarte“ sau „extrem“ de frustrantă.

Ce o deranjează pe ea în legătură cu ejacularea precoce

48% Faptul că el îi neglijează alte nevoi (cum ar fi sărutările)

20% Că îl frământă problema

Ce contează cu adevărat pentru ea în pat

46% Durata activității sexuale, inclusiv a preludiului

69% Să fie creativ și nu preocupat doar de penetrare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *