Produs eficient împotriva pistruilor fără daună pentru pielea feții

4576857607

Odată cu sosirea primăverii la majoritatea persoanelor apar pistruii. Acest fapt este legat cu influența mare a soarelui. Pistruii sau petele pigmentare atrag atenția oamenilor dimprejur. Posesoarea acestor pete nu este fericită de așa atenție, oamenii șoptesc pe după spate, chicotind, zâmbind misterios, se comportă nepoliticos și arată cu degetul ”Uite, uite, pistrui!”. Nu fiecare fată va fi bucuroasă de o astfel de atenție, astfel de strigăte duc la distrugerea imaginii pozitive de sine, aduc neplăceri și chiar dezvoltă complexe. Există și un alt grup de oameni care au pistrui pe tot parcursul anului, nu doar în timpul verii.

Petele pigmentare apar pentru protejarea organismul de razele solare active. Pielea la astfel de oameni este prea sensibilă la undele ultraviolete Sunt cazuri rare când apariția pistruilor indică boala organismului.

        În copilărie, pistruii pe față arată amuzant, vesel, prietenos, dar cu vârsta, omul își schimbă atitudinea față de petele pigmentare, cu toată inima mea tânjește să scăpe de ele pentru totdeauna, sau cel puțin să le ascundă pe un timp.

Există diferite modalități de îndepărtare a petelor și pistruilor: creme de albire, terapia cu laser și multe remedii populare, cum să scapi de pistrui. Un mod bun de a scăpa de pistrui au inventat vindecătorii populari, folosind acest amestec pistruii dispar repede, fără să aducă daună pielii.

Ingrediente: suc de lămâie, albuș de ou (crud), suc de castravete, 5 picături de glicerină, ulei de trandafir. Sucul de lămâie și de castravete le amestecăm în proporții egale (câte 1 lingură fiecare). Albușul de ou trebuie bătut până la spumă, adăugăm 5 picături de glicerină și continuăm a bate. Când albușul este bătut pe jumătate, adăugăm 1-2 picături de ulei de trandafir pentru miros, toate le amestecăm cu grijă, apoi adăugăm sucul de lămâie și de castraveți. Produsul pentru îndepărtarea pistruilor este gata.

Dacă vei ține acest produs în alcool timp de două luni, vei obține un tonic, care poate fi folosit în funcție de necesități. Fără alcool se păstrează în frigider.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *