NOILE REGULI ALE SEXULUI ORAL

Nu trece cu vederea aceste opt reguli de bună purtare în sexul oral pentru a fi la fel de plăcut și pentru tine și pentru ea (mă rog, atât cât se poate)

Sexul oral nu trebuie să îi dea de lucru numai ei.

„Cu cât mai confortabil și mai plăcut este pentru ea, cu atât va fi mai entuziastă să ți-l ofere mai des”, spune terapeutul de cuplu și probleme sexuale, Moushumi Ghose.

Acestea fiind spuse, unele femei pur și simplu nu se coboară să coboare.

Dacă lucrurile stau așa, încearcă mai întâi să afli de ce – și dacă nu cumva poți face tu ceva pentru a îmbunătăți situația pentru ea. Dacă tot nu percutează, fii conștient de faptul că nu este obligată să îți ofere sex oral.

Altfel, ia în calcul aceste reguli de bună purtare în felație. 

AȘA NU…

Nu pune presiune pe ea: Tehnica vinovăției are mai mari șanse să îți aducă indignarea fetei, decât o felație. Mai degrabă, rămâi la versiunea în care îi reamintești constant cât de mult îți plac felațiile ei și îi lași ei decizia incursiunilor în partea de jos, ne spune Ghose.

Nu îi dirija capul: Când preiei tu controlul asupra capului ei, în timp ce ea se ocupă de unul dintre ale tale, riști să se înece și să nu mai poată să respire.

„Las-o pe ea să conducă și să controleze ritmul și adâncimea”, spune Prof. Dr. Jill McDevitt, un sexolog care predă cursuri Fellatio 101 la domiciliu. Asta s-ar putea să lucreze în favoarea ta: Unele femeie se excită la ideea sexului oral pentru că astfel devin ele stăpâne pe situație.

Nu îi da ordine: Instrucțiuni de genul „mai adânc” sau „mai lent” pot să fie percepute drept critici. Și cu siguranță nu îți dorești în veci să critici o femeie care tocmai îți face o felație!

Îndrumarea poate fi bună, însă doar dacă reușești să dai dorințelor tale o conotație pozitivă, spune Ghose. Cum ar fi: „Mmm, îmi place mult când îți folosești limba, iubito.”

Nu îi rămâne dator: Dacă tu ești pe deplin satisfăcut după orgasmul tău, dar ea probabil că nu – nu te încheia repede la pantaloni și nu te întoarce la treburile tale. Asigur-o că urmează ea, chiar dacă nu în secunda imediat următoare, spune Ghose.

Spune-i: „Sunt așa de relaxat acum, încât acum vreau să mă concentrez doar pe tine. Lasă-mă câteva minute sau o oră.”

Doar fă cumva să știe că nu se termină așa. (Când vine rândul ei, urmează pas-cu-pas instrucțiunile de aici pentru a-i oferi orgasmul vieții ei.)

AȘA DA…

Entuziasmează-te: Femeile iubesc să știe că înnebunesc bărbații, așa că nu te teme să spui ce simți.

„Cu cât gemi mai mult și îi spui „Ce bine e”, „Arăți așa de sexi acum” sau „Te pricepi așa de bine la asta”, cu atât ți se va dedica mai mult”, spune Ghose.

Pe de altă parte, dacă doar stai pe spate și nu spui nimic, ea se poate simți nesigură și se va întreba dacă face bine ce face.

Asigură-i confortul: Cu cât o femeie se va simți mai confortabil fizic în timpul acestui act, cu atât mai mult îl va face să dureze. Așa că fii puțin atent la poziția ei.

„Dacă stă în genunchi, dă-i o pernă pe care să îngenuncheze sau mutați-vă pe pat”, spune Ghose. „Ține-i părul, dacă o deranjează. Schimbă poziția dacă riscă să rămână cu gâtul anchilozat”.

Fă curățenie jos: Ai grijă de igiena personală înainte de a deschide fermoarul. Dacă tocmai ai fost la sală (sau ai avut o zi cu multă transpirație), un duș rapid este un lucru politicos de făcut.

„Nu uita, însă, cu cât e mai plăcută aroma, cu atât mai bine”, spune Ghose.

Și un pic de „grădinărit” în zonele intime îți poate aduce multe. Cercetătorii americani de la Universitatea din Indiana au descoperit că bărbații care merg pe stilul brazilian în zona inghinală au parte de mai mult sex oral.

Nu trebuie să fii complet ras, însă încearcă să îți tunzi părul pubian până la jumate de centimetru pentru a-i elibera accesul și a nu-i rămâne cârlionții tăi între dinți.

Negociază strategia de final: În ciuda a ceea ce vezi în filmele porno, multor femei nu le place să înghită sau să le termini pe față.

Încearcă să faci ca orgasmul tău să fie la fel de plăcut pentru ea ca și restul experienței: avertizeaz-o când te apropii de punctul culminat și întreabă-o unde vrea să ejaculezi, recomandă McDevitt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *