Găsește-ți stilul

revizia_garderoba4

De multe ori vezi o femeie, care poartă o rochie frumoasă de designer, are niște pantofii scumpi pe picioare, o geantă de mână nu ieftină, dar, parcă îi lipsește ceva. Totul e simplu – lipsește simțul de stil.

Pentru început, ar fi bine să înțelegi ce este aceasta și numai apoi să încerci să-ți găsești stilul tău…

Iar uneori vedem pe stradă o femeie, care nu este îmbrăcată în haine scumpe – un palton obișnuit, o eșarfă ieftină și frumoasă, niște cizme obișnuite. Și cu toate acestea, toți îi acordă atenție. Și de ce se întâmplă așa? Ea are un chic special – simțul de stil.

Este important cum anume porți hainele, și nu ce porți. Toate femeile iubesc să se îmbrace frumos, toate femeile sunt interesate de modă, indiferent dacă femeia este casnică, un avocat sau un profesor de la școală.

Primul și cel mai important principiu – acuratețea și curățenia în haine.

Mulți bărbați nu sunt foarte pricepuți în moda pentru femei. Întreabă-l pe soțul tău în ce era îmbrăcată prietena ta. Este puțin probabil, că el își va aminti, în cel mai bun caz va răspunde: „bine” sau „nu prea bine”. Dar, cred că un astfel de detaliu, ca un nasture rupt sau o pată pe fustă, o bluză șifonată – va observa cu siguranță.

Al doilea principiu – de a fi în pas cu moda.

Cât despre mine, dacă ești prea zeloasă în ceea ce privește moda, aceasta nu duce la un rezultat bun și, ca urmare, deseori femeia arată amuzant.

Cel mai bine ar fi să îmbraci o rochie sau un palton, care ți se potrivește, chiar dacă nu sunt cusute potrivit ultimei mode. Din păcate, uneori se întâmplă să întâlnești pe stradă femei îmbrăcate conform celor mai noi tendințe din lumea modei, dar care arată ca o caricatură.

Desigur, femeia modernă ar trebui să fie la curent cu ultimele tendințe ale modei, dar nu trebuie să uitți de aspectul tău extern: despre greutatea ta, înălțimea, vârsta, caracteristicile corpului.

Și al treilea principiu pentru a-ți găsi stilul tău – schema de culori.

Este de dorit să te îmbraci, în funcție de nuanța pielii tale.

Pielea este foarte deschisă la culoare – roșu, roz deschis, albastru deschis, galben deschis, culoarea ierbii, verde deschis.

Ten deschis la culoare – albastru, albastru deschis, galben, culoarea tutunului.

Ten de fildeș – ciclamen, culoarea bananei, albastru deschis.

Culoarea obișnuită a pielii – verde, culoarea vinului roșu, roz.

Față roșcovană – verde închis, gri, albastru închis.

Ten măsliniu – maro, verde măsliniu și cafea cu lapte.

Ten măsliniu închis – roșu, albastru, albastru deschis, verde închis.

Ten ușor bronzat – gri, roșu, castaniu, albastru deschis.

Piele bronzată – gri-verde, banană, muștar.

Pentru fiecare femeie este foarte important să-și găsească stilul său.

Femeia modernă trebuie să aibă stilul său în toate. Multe femei cred, că cel mai important lucru este să acorde atenție numai hainelor casual, iar costumele de baie pe care le poartă, nu știu de ce, se pierd din vedere.

O femeie ar trebui să fie în primul rând consecventă în toate și în îmbrăcăminte în special.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *