FEMEIA MEN’S HEALTH – ANDA ADAM

Află cum se menține în formă una dintre cele mai fit artiste de la noi.

Vârsta
33 de ani

Locul nașterii
București

Relația Andei cu sportul a început la vârsta de opt ani (cu ore de gimnastică, înot și tenis), iar acum e un parteneriat de succes, la care cântăreața nu renunță nici măcar în timpul turneelor ori în vacanță. „Prin sport am învățat să am disciplină, mentalitate de învingător și să lupt pentru rezultatele bune pe care vreau să le obțin în viață.“

Cântăreaţa se antrenează singură sau cu Florina Cernat, triplă campioană mondială de fitness, și preferă să lucreze cu greutăți mici, pe grupe de mușchi și în regim cardio, cu pauze între exerciții care nu depășesc 30 de secunde. „Astfel transpir, slăbesc, mă definesc, păstrându-mi în același timp și tonusul“, spune ea. Ca să obțină rezultate optime, pune accent pe diversitate, aşa că alternează antrenamentele cardio cu TRX, alergări în parc de câte o oră, yoga sau cycling.

Anda e adepta ­antrenamentelor personalizate, concentrate ­asupra zonelor mai puțin avantajate din punct de vedere genetic. „Există părți ale corpului meu deficitare și categorii de mușchi unde ­rezultatele se pot vedea imediat. Genetic, semăn cu tata și îl moștenesc la gambe, fesieri și coapse. Dacă aș lucra aceste zone intens, ar fi greșit, le-aș dezvolta și mai mult. E important să faci un tip de antrenament care să ți se potrivească și să nu faci excese.“

Excesele ies din discuție și la capitolul alimentație. Chiar dacă are câteva slăbiciuni (salată de boeuf și tiramisu), este consecventă și cu ce-și pune în farfurie. De cele mai multe ori adoptă un regim alimentar proteic, fără carbohidrați: grătar cu legume, pește, ouă cu prosciutto la micul dejun – masa pe care n-o „sare“ niciodată.

Anda e la fel de atentă și în privința alegerilor pe plan sentimental. Bărbatul ideal „trebuie să fie înalt, să aibă o conformație atletică, o manichiură impecabilă“ și să-i împărtășească pasiunea pentru sport și un stil de viață exemplar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *