Este dovedit științific: cât de des fac sex cuplurile fericite?

La fiecare dintre noi, fiind într-o relație îndelungată, mai devreme sau mai târziu, apare o teamă, că pasiunea, precum și sexul, dispar din viața noastră. „Dragostea trăiește timp de trei ani”, – spune Beigbeder, având în vedere atracția fizică. Și noi, involuntar, începem să așteptăm expirarea acestui termen de valabilitate al iubirii… Dar ce e de făcut, dacă pasiunea dintre se manifestă nu în fiecare zi, așa cum era la începutul relației, dar mai rar, de exemplu de 2-3 ori pe săptămână? Trebuie să-ți faci griji deja? Oamenii de știință au pregătit un răspuns la această întrebare atât de actuală, cât de des fac sex cuplurile puternice și fericite.

Psihoterapeuții, conduși de cercetătorul Harry M. Hyuman, au intervievat peste 400 de cupluri în această chestiune și au constatat faptul, că chestia nu constă în calitatea sexului, adică, nu în aceea de a satisface ambii parteneri, ci în cantitatea lui. Femeile, care sunt fericite lângă soțul său, fac sex mai mult de 11 ori pe lună, iar cele nefericite, cu mult mai puțin – doar două sau trei în aceeași perioadă de timp.

Din toate acestea putem trage numai o singură concluzie: fă tot posibilul pentru a rămâne singură cu iubitul tău în dormitor sau în orice alt loc cât mai des posibil, nu te lenoși și nu refuza actul sexul sub pretextul unei dureri de cap sau oboseli. După cum se spune, pofta vine mâncând.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *