Dragostea apare între oameni după patru întâlniri

1476192984_vlyublennye

Oamenii de știință de la Universitatea din Washington ne-au povestit, în ce moment anume apare dragostea între doi oameni.

La prima întâlnire, sentimentele sunt încă foarte slabe, pentru ca acestea să fie numite măcar îndrăgostire – spun oamenii de știință.

Cercetătorii americani au efectuat mai multe studii și au respins opinia populară cu privire la dragostea de la prima vedere.

Oamenii de știință americani au șocat întreaga lume, spunând, că simpatia de la prima privire nu există, precum nu există și slăbiciunea sau afecțiunea la distanță sau prin internet.

Oamenii de știință susțin, că au efectuat o mulțime de experimente și cercetări aplicate, înainte de a face un astfel de anunț. Potrivit acestora, slăbiciunea sau afecțiunea de la prima privire nu există, aceasta se naște mult mai târziu.

Numai după patru întâlniri o persoană poate spune, ce simte ea, dacă este îndrăgostită sau nu.

Oamenii de știință au ajuns la concluzia, că prima întâlnire poate servi doar ca o ocazie pentru simpatie, dar nu și pentru slăbiciune, afecțiune.

Oamenii obișnuiți au nevoie de o mulțime de timp pentru a simți îndrăgostirea.

Potrivit oamenilor de știință, pentru ca un om să-și evalueze propriul nivel de predispoziție, el are nevoie de un anumit timp.

Cercetătorii ne explică: dupa prima întâlnire, creierul tocmai a primit cele mai recente informații, și aceste informații pătrund în secțiunea responsabilă pentru memoria pe termen scurt. Portretul, pe care creierul conturează, este înregistrat în departamentul, care este responsabil pentru memoria pe termen scurt.

Trebuie de remarcat faptul că, atunci când faci cunoștință în rețea sau prin intermediul fotografiilor, asta la fel nu duce la apariția unei anumite afecțiuni sau îndrădostiri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *