Curățarea corpului: zile detox

346886650

Și iată că a venit frumoasa toamnă. Este necesar să cureți organismul de toate lucrurile rele, care s-au acumulat până acum. Organismul nu are puteri, în stomac este revoltă, iar tu simți o somnolență constantă. Este timpul pentru a curăța organismul de toxine.

Noi trăim într-o lume toxică, care otrăvește în mod constant organismul nostru. Detox – este programul, care te va ajuta să faci față acestui proces. Astfel de programe durează de obicei o săptămână sau două. În această perioadă, chiar reușești și să slăbești. Ar trebui să începi cu o pregătire de trei zile. pentru dieta de detoxifiere, se folosesc, de obicei, fructe și legume, ceaiuri de plante și sucuri proaspete.

Cel mai bine este de a alege un program îndelungat pentru curățarea organismului. Însă, deseori, ritmul nebun al vieții noastre nu ne permite organizarea unor astfel programe, care durează mult timp. În acest caz, poți beneficia și de o curățare de trei zile. Aceasta este, de asemenea, destul de eficientă și o poți face la week-end.

Care este scopul unui astfel de tratament? Fără îndoială, dieta te va ajuta să scapi de câteva kilograme în plus. Acesta va fi un efect suplimentar de la folosirea alimentelor sănătoase. Cocktail-urile – detox te vor ajuta la eliminarea toxinelor și la însănătoșirea organismului.

Datorită sucurilor, care curăță organismul de toxine, toate organele interne ale omului vor funcționa mai bine. Vei vedea imediat, că culoarea pielii devine mai frumoasă, părul va fi mătăsos și mai gros. Există o șansă chiar de a scăpa de alergii. Organismul va funcționa cu mult mai bine.

Detox în trei zile

După trezirea de dimineață trebuie să bei apă cu suc de lămâie și ghimbir. Băutură trezește intestinele, iar ghimbirul este un produs, care detoxifiază excelent. Acesta va ajuta la îmbunătățirea metabolismului în întregul organism.

Pentru micul dejun, facem smoothie. Un smoothie de legume din tulpini de țelină, varză, castraveți, pătrunjel și mere. Toate acestea se amestecă într-un blender. La dorinţă, poți adăuga spirulină. Acest smoothie este absorbit bine. Băutura conţine alcalii, ceea ce este foarte important pentru curăţarea sângelui. Pentru o gustare, poți lua castravete, morcov sau ţelină.

Masa de prânz cu nori. Se ia un avocado, salată verde, morcov, castravete, puţin coriandru, o foaie de nori, o linguriţă de in. În calitate de sos poţi folosi sosul de soia sau suc de lămâie. Salata conţine un nivel ridicat de calciu şi iod.

Pentru cină, o supă delicioasă de la doctorul Biller. Supă cu zucchini, tulpini de țelină, fasole verde, pătrunjel, roșii, usturoi, sare de mare. Pregăteşte supa fără ulei şi aditivi. Supa restabilește perfect echilibrul acid – alcalin în organism.

Înainte de a merge la culcare, poţi bea un ceai de mușețel. În timpul tratamentului de detoxifiere ar trebui să bei doi litri de apă purificată pe zi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *