CARE SUNT CELE 7 LUCRURI PE CARE FEMEILE LE OBSERVĂ PRIMA DATĂ LA UN BĂRBAT

Atunci când întâlnesc un bărbat pentru prima dată, femeile observă câteva lucruri la care el nu s-ar fi gândit niciodată.

Fiecare bărbat dorește să impresioneze o femeie atunci când o întâlnește pentru prima dată. El știe că prima impresie contează și vrea să se facă plăcut în ochii ei, să fie perceput ca un bărbat manierat și cu simțul umorului sau pur și simplu vrea să emane siguranță de sine.

Cu toate acestea, femeile sunt greu de păcălit, iar intuiția lor rareori dă greș. Așa că, în loc să-ți etalezi smartphone-ul de ultimă generație și să te gândești la ce se va întâmpla după întâlnirea de la restaurant, acordă o mare atenție unor aspecte care vor face diferența între o a doua întâlnire și un refuz politicos.

Ce observă femeile la un bărbat în primele secunde

Conform autorului cărții „Looks: Why They Matter More Than You Ever Imagined”, Gordon Patzer, femeile observă, în primele secunde ale întâlnirii cu un bărbat, doar detalii legate de aspectul său fizic. Dacă bărbatul eșuează în a o impresiona în primele minute de când s-au cunoscut, ea va evita, pe viitor, o relație apropiată cu acesta. Prima impresie contează cu adevărat!

Iată care sunt cele șapte lucruri pe care femeile le observă imediat:

  1. Hainele și accesoriile pe care le poartă

Știm că femeile petrec mai mult timp în baie decât bărbații și acordă mai multă importanță aspectului vestimentar decât persoanele de sex masculin. Ele sunt conștiente că hainele și accesoriile pe care le porți transmit un puternic indiciu despre personalitatea ta. Există o mare diferență între o ținută smart casual și niște haine ponosite, care se va reflecta în diferența dintre o nouă întâlnire și un refuz categoric. Nu uita, însă, că degeaba vei purta articole vestimentare ale unui brand renumit dacă ai cămașa pătată după prânzul de la birou.

În plus, singura bijuterie cu adevărat masculină care are menirea de a capta atenția în primele secunde ale unei întâlniri este ceasul. Un asfel de model va atrage, cu siguranță, mult mai multă apreciere decât un smartphone de ultimă generație și va transmite un mesaj clar: „sunt un bărbat de acțiune, punctual și practic, iar atât timp cât voi sta cu tine la masă nu voi scoate telefonul mobil din buzunar”.

  1. Statura

Înălțimea și greutatea bărbatului sunt observate imediat de către o femeie pe care o întâlnește pentru prima dată. „Prea mult sau prea puțin din ambele îl fac pe bărbat, în doar câteva secunde, să pară neatrăgător și astfel se închide ușa unei viitoare apropieri înainte ca alte detalii să devină vizibile”, consideră Gordon Patzer, conform publicației indiatimes.com. Însă nu trebuie să-ți faci mult prea multe griji, deoarece toleranța femeilor la acest aspect depinde foarte mult de satisfacția lor cu privire la propria greutate și înălțime. În fond, câte femei sunt cu adevărat mulțumite de modul în care arată?

  1. Atractivitatea fizică

Frumusețea ta interioară va fi descoperită odată cu trecerea timpului, de aceea “chimia” fizică este foarte importantă la prima întâlnire. Nu trebuie să fii „rupt din soare”, deoarece atractivitatea se bazează mai mult pe tunsoare, haine, îngrijire personală și igienă de bază decât pe moștenirea ta genetică.

  1. Zâmbetul

Capacitatea ta de a zâmbi în primele minute ale unei întâlniri va transmite un semnal de lipsă de ostilitate din partea ta. Ține cont, însă, de un lucru foarte important: trebuie să ai o dantură îngrijită și o respirație proaspătă.

  1. Încrederea în tine însuți

„Femeilor le plac bărbații direcți. Atunci când ei oferă direcție și claritate, ele devin relaxate. Dacă nu poate avea încredere în acțiunile lui, se vor călca unul pe altul pe degetele de la picioare”, a declarat specialistul David Klow, fondator al unui centru de consiliere psihologică din Chicago, SUA, conform askmen.com.

  1. Simțul umorului

Femeile adoră bărbații care spun glume fine și manierate. Dacă ai făcut o femeie să râdă cu sinceritate la glumele tale, ai cucerit-o în proporție de 70%. Cu toate acestea, trebuie să știi că, dacă memorezi câteva zeci de bancuri bune, nu devii o persoană cu simțul umorului. Acesta reprezintă, de fapt, abilitatea de a rosti o replică amuzantă la timpul potrivit, în contextul potrivit și în prezența persoanei potrivite, notează.

  1. Capacitatea de a purta o conversație

De-a lungul veacurilor, bărbații și-au construit reputația de a fi tăcuți. Femeile nu se așteaptă ca tu să vorbești încontinuu. Tot ce trebuie, de fapt, să faci este să-i captezi atenția și să n-o lași doar pe ea să vorbească. Fii tu însuți, discută degajat și bucură-te de timpul petrecut alături de ea la prima întâlnire. Restul vine de la sine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *