Băieții sportivi își fac fetele fericite

sportpit

Sportul este cheia pentru o relație de succes. Astfel spun psihologii de la Yale School of Public Health din Statele Unite ale Americii. Un boyfriend, care vizitează în mod regulat sala de fitness/forță, îi aduce iubite sale fericire și dragoste. A fost dovedit deja faptul că femeile se simt mai fericite cu bărbații musculoși, sportivi.

Cred că sunteți de acord: formula relațiilor fericite atinge, de obicei, așa teme, cum ar fi dragostea, respectul și, desigur, un sex sănătos. Acesta din urmă, apropo, pentru o fată modernă, se află pe primul loc. Acesta este motivul pentru care, adevăratul secret al fericirii personale pentru multe femei este un bărbat, care are o deosebită grijă de corpul său.

Modul activ de viață al bărbatului iubit, are un impact pozitiv puternic asupra sănătății psihice a femeii, chiar dacă ea nu face sport. Apropo, potrivit statisticilor, activitatea fizică regulată nu numai că reduce riscul de apariție a depresiei la bărbați, ci și la femeile lor.

Paradox – băieții, ale căror fete vizitează în mod regulat sala de fitness, nu simt aceeași ridicare a stării de spirit. Mai mult decât atât, fetele, care au început să facă sport activ, să se antreneze greu și își schimbă astfel aspectul exterior, în 6 cazuri din 10 își schimbă partenerul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *