5 produse alimentare, pe care nu ar trebui să le mănânci înainte de culcare

dont-eat-right-before-going-to-bed

Un somn plin și sănătos este cheia succesului în multe zone ale organismului uman. Aici putem include cât componenta fizică, care este responsabilă pentru frumusețea naturală, atât și starea noastră psihologică și a creierului.

lângă bine-cunoscuta cofeină, există o serie de produse alimentare, care nu se recomandă să le mănânci pe timp de noapte.

  1. Muesli și terci.

Cerealele conțin, de obicei, o cantitate mare de glucide complexe, care cresc nivelul de zahăr din sânge. Consumând astfel de alimente înainte de a merge la culcare, vei adăuga cu siguranță în greutate câteva kilograme nedorite.

  1. Fast-food.

Lăsând la o parte toate opiniile și dezacordurile cu privire la beneficul sau dauna aduse de carnea roșie, în contextul general putem evidenția faptul că, nu se recomandă cu siguranță să o mănânci înainte de a merge la culcare. Această acțiune poate provoca arsuri la stomac, așa că încearcă să renunți la astfel de bunătăți înainte de culcare.

  1. Ciocolata neagră.

În anumite cazuri, acest tip de ciocolată poate fi foarte util, dar nu uita, că aceasta conține cafeină. Cel mai probabil, nu vei bea cafea fierbinte sau nu vei mânca ciocolată neagră înainte de culcare, și asta e bine. În schimb, ar fi mai bine să le folosești în prima jumătate a zilei, dar nu exagera.

  1. Înghețată.

Mănâncă înghețată la o plimbare sau în timpul unei adunări cu prietenii seara în parc, dar nu înainte de culcare. Organismul tău nu va fi capabil de a obține odihna corespunzătoare, dacă toată noaptea va fi ocupat cu procesarea cantitatății de zahăr primită anterior. Foarte des, cele mai populare tipuri de înghețată conțin ciocolată neagră.

  1. Mâncarea picantă și condimentele.

Nu avem nimic împotriva acestui fel de mâncare și a aditivilor corespunzători în limite rezonabile, dar utilizarea unor astfel de alimente picante înainte de culcare conduce la o creștere a temperaturii corpului. Acest lucru, desigur, poate influența starea ta pet imp de noapte și poate duce la așa o stare, când nu poți adormi și te simți îngrijorat de ceva. În plus, astfel de mâncare poate provoca tulburări gastrointestinale și flatulența excesivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *